Bibliotheek gebruikt alleen nog app 'Bibliotheek Wise'

Met de app 'Bibliotheek Wise' heeft u op uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot de bibliotheek. Met de app kunt u bijvoorbeeld zoeken, reserveren en verlengen. U kunt de app gratis downloaden via de Apple Store en Google Play Store.

Beginnen met de app
1. Download de app voor iOS of Android door 'Bibliotheek Wise' in het zoekveld in te typen.
2. Start de app en kies Bibliotheek Deventer via de plaatsnamenlijst.
3. Log in met uw gebruikelijke gebruikersnaam/pasnummer en uw wachtwoord (pincode is na 24 november 2014 niet meer geldig).

Verlengen voor andere bibliotheekleden
Met de nieuwe app 'Bibliotheek Wise' is het niet mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen. Toch is het mogelijk om materialen te verlengen voor andere bibliotheekleden. Daar moet je gemachtigd voor zijn. Dat is makkelijk en snel te regelen via de website.

• Machtiging aanmaken: Log in op Mijn Bibliotheek (rechts bovenin deze website) en ga naar 'Machtigingen - overzicht'. Voeg een nieuwe machtiging toe en kies voor 'Machtig deze persoon voor mijn abonnement' of 'Machtig mij voor zijn/haar abonnement'. Wilt u de accounts van uw kinderen beheren, kies dan voor de optie 'Machtig mij voor zijn/haar abonnement'. Vul de geboortedatum en het pasnummer in en bevestig de aanvraag van de machtiging.
  • Machtiging bevestigen: Degene voor wie u wilt verlengen, moet nu via zijn of haar account de aanvraag goedkeuren. Laat deze persoon inloggen, of log in op zijn of haar account als u de inloggegevens heeft. Ga naar 'Machtigingen overzicht' en klik op 'bevestigen'. Op uw eigen account ziet u nu de optie 'Verleng voor iemand anders' staan.

De machtiging geldt voor website en app.

Oude app werkt niet meer
De vorige app 'de Bibliotheek' werkt niet meer. De applicatie is niet meer compatibel met ons bibliotheeksysteem. Gelukkig hebben we met 'Bibliotheek Wise' een volwaardig alternatief.

Heeft u vragen dan kunt u die altijd stellen aan onze medewerkers.