Nieuwe openingstijden bibliotheken Bathmen en Centrum

Per 1 april 2014 wijzigen de openingstijden van twee vestigingen. De Bibliotheek Bathmen is op vrijdag open van 14.00 tot 17. 00 uur. De Bibliotheek Centrum is van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 21.00 uur. Daarmee wordt ingespeeld op de behoefte van bezoekers en de ambities van de Bibliotheek Deventer.

vrouw voor boekenkastBathmen
Al langere tijd blijkt dat de bezoekersaantallen in Bathmen op de vrijdagavond heel laag zijn. Het feit dat bibliotheek zes dagen per week overdag open is lijkt voldoende voor de inwoners van Bathmen om hun bibliotheekzaken te regelen. Na overleg is daarom besloten de avondopenstelling te schrappen en de vrijgekomen uren van personeel anders in te vullen.

Centrum
De Bibliotheek Centrum ontwikkelt zich meer en meer tot ontmoetingsplaats. Om mensen de gelegenheid te geven ook buiten werktijden gebruik te maken van alles wat de bibliotheek te bieden heeft is besloten de openingstijden flink te verruimen. De Bibliotheek Centrum is vanaf 1 april elke maandag tot en met vrijdag open van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds.

Bekijk alle openingstijden.