BoekStart inloopochtenden: lees en zing met je hummeltje

Voorlezen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Samen plaatjes kijken en verhaaltjes vertellen is goed voor de taalontwikkeling en versterkt de band tussen jonge kinderen en ouders.

BoekStartBoekStart is een project dat (mede) uitgevoerd wordt door de bibliotheek om voorlezen aan kleintjes te bevorderen. Vanaf 6 maanden kunnen baby’s al woorden herkennen, maar hoe lees je nou het beste voor aan zo’n hummel? En wat zijn leuke boekjes? Tijdens de BoekStart inloopochtenden geven voorleesvrijwilligers tips en trucs.

Voor wie en waar

Bibliotheek Colmschate: woensdag

Servicepunt De Hoven/'t Hovenhuus: donderdag

Bibliotheek Keizerslanden: vrijdag

Tussen 10.00 en 11.00 uur zijn ouders met kinderen tussen de 0 en 4 jaar van harte welkom en de koffie of thee staat klaar.

De BoekStart inloopochtenden zijn gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!