De Maand van het Spannende Boek

juni maand spannende boekJuni is traditioneel de Maand van het Spannende Boek. Al 26 jaar lang organiseert de CPNB deze maand om de literaire genres als thrillers en detectives te promoten, samen met de Bibliotheek. Maak eens kennis met stevige thrillers uit Scandinavië, pakkende detectives geschreven door Nederlandse auteurs en waargebeurde spannende verhalen.

Word lid en ontvang een cadeautje
Als u tijdens de Maand van het Spannende Boek lid wordt van de Bibliotheek Deventer krijgt u een boekenbon van 5 euro cadeau. Ga naar een vestiging bij u in de buurt en schrijf u in. De boekenbon krijgt u vervolgens thuisgestuurd.

Speel het online Moordspel
Vanaf 30 mei kunt u online een klassieke 'whodunit' spelen die geschreven is door thrillerauteur Marion Pauw. Elke week van de Maand van het Spannende Boek komen er delen van het verhaal en hints vrij die u moeten leiden naar de moordenaar. Weet u 'wietdeed' dan maakt u kans op mooie prijzen.
Lees meer over het Moordspel