Mijn Bibliotheek  

Laden...
png facebook  png twitter  Lees de nieuwsbrief

Agenda

Gamedag Minecraft 8+

Game je fit met Happy Life
Gamedag Minecraft 8+

Let op: Wegens omstandigheden gaat de Gamedag Minecraft in de Bibliotheek van 20 oktober niet door. Het evenement zal worden verzet naar een andere datum, die zo snel mogelijk bekend zal worden gemaakt.

 

Maak kennis met de virtuele wereld van Happy Life, waarin je je eigen stad nabouwt in Minecraft. De bouwpunten, Happy Coins, spaar je door te bewegen! 

Je kunt van tevoren sparen als je de app al hebt, of je kunt op de gamedag zelf meedoen aan activiteiten bij onze gymleraar om coins te verdienen. Bouw je eigen mooiste bibliotheek! De 3 mooiste bouwwerken krijgen een prijs.

Inschrijven

Klik hieronder op 'Kaartverkoop', schrijf je in en neem het op tegen andere Minecraftspelers! Het inschrijfgeld is € 10. Dat is inclusief:

  • Wat te eten en drinken in de pauze
  • Gebruik van onze laptops
  • Begeleiding door medewerkers van het Sportbedrijf
  • Sportactiviteiten

Van tevoren Happy Coins sparen

Wil je van tevoren al beginnen met sparen? Of speel je al in Happy Life? Vanaf de inschrijving kun je via de app Happy Life bouwmunten sparen om blokken te kunnen kopen tijdens de wedstrijd. Kijk op happylife.nl/stappenplan om de app aan je Minecraft-account te koppelen. Lever precies 1 dag van tevoren, 19 oktober,  je gespaarde Happy Coins in. Geef op de dag zelf aan één van ons door wat jouw Minecraft-naam is, zodat wij de Happy Coins over kunnen zetten op je account voor de bouwwedstrijd. 

Prijsuitreiking

Vanaf 15.30 uur is de prijsuitreiking op het Marktplein, waar natuurlijk ook alle ouders welkom zijn!

HappyLife stadion HappyLife stad