Rondleiding foto-expositie Het Wilde Oog

Wild Kijken & Lenig Denken
Foto: Het Wilde Oog/Frank Auperlé

In januari is werk van Het Wilde Oog te zien in de Bibliotheek Colmschate. Op 20 februari i is er rondleiding door Hans Lemmerman langs deze bijzondere foto's.

De foto’s die Het Wilde Oog sinds 2000 maakt zijn opvallend. Ze zijn prachtig, geestig, dramatisch en soms ook ‘doordenkers’. Onlangs werkte Het Wilde Oog een ochtend met imkers uit Deventer voor het nieuwe stadhuis. En met oud-studenten van de Tropische Landbouwschool in de Maranathakerk.

Eén van de Wilde Ogers, regisseur Hans Lemmerman, vertelt in een rondleiding langs de foto's hoe zijn ideeën ontstaan en hoe hij te werk gaat. De rondleiding is informatief, onderhoudend en inspirerend.

Tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek Colmschate zijn de   foto's te bewonderen van tot 27 februari.

Het Wilde Oog

Theateratelier Het Wilde Oog is opgericht in 2000 door Hans Lemmerman en Inge van Run. Met als motto ‘Wild Kijken & Lenig Denken' ensceneert Het Wilde Oog ontmoetingen tussen culturen, resulterend in portretten: fotoreeksen, theatrale documentaires, performances en publicaties. Lees hier meer.

Foto: Het Wilde Oog/Frank Auperlé