Foto-expositie Het Wilde Oog

Wild Kijken & Lenig Denken
Foto: Het Wilde Oog/Frank Auperlé

De kunst van Wild Kijken & Lenig Denken. In tot en met februari is werk van Het Wilde Oog te zien in de Bibliotheek Colmschate.

De foto’s die Het Wilde Oog sinds 2000 maakt zijn opvallend. Ze zijn prachtig, geestig, dramatisch en soms ook ‘doordenkers’. Er zijn inmiddels vele series ontstaan met monniken,vissers en met vrouwen in klederdracht. Op de foto’s komen meerdere werelden bij elkaar. Erfgoed met hedendaagse kunst, met sprookjeselementen en met surrealistische kenmerken.

Onlangs werkte Het Wilde Oog een ochtend met imkers uit Deventer voor het nieuwe stadhuis. En met oud-studenten van de Tropische Landbouwschool in de Maranathakerk.

Tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek Colmschate zijn de foto's te bewonderen. Op zaterdag 20 februari is er een gratis rondleiding langs de expositie door Hans Lemmerman.

Het Wilde Oog

Theateratelier Het Wilde Oog is opgericht in 2000 door Hans Lemmerman en Inge van Run. Met als motto ‘Wild Kijken & Lenig Denken' ensceneert Het Wilde Oog ontmoetingen tussen culturen, resulterend in portretten: fotoreeksen, theatrale documentaires, performances en publicaties. Lees hier meer.

Foto: Het Wilde Oog/Frank Auperlé