Mini-workshop met Alied van der Meer
Deventer schrijft brieven

Kom naar de kast met 99 laatjes op de begane grond in de Bibliotheek Centrum en schrijf een brief.

EN TOEN….

…lag er een prachtige brief op je deurmat. Maar niet eerder dan dat je er zelf eentje geschreven hebt. Stap over de drempel en kom naar een inspirerende miniworkshop schrijven! Met een klein groepje mensen op een prettige, ruime plek in de bibliotheek. Met verrassende tips van schrijfdocent Alied van der Meer schrijf je in korte tijd een verrassende en flitsende brief voor een vriend of bekende. Iemand van ooit, toen ergens…. in een vergeten hoekje van je adressenboekje!

En daarna? Wachten tot die mooie brief terug op je deurmat valt!

Vooraf aanmelden

De mini-workshop is van 14.00 tot 14.45 uur én van 15.00 tot 15.45 uur. Per ronde is er plaats voor 6 deelnemers. In verband met de corona-maatregelen is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dat kan met een e-mail aan . Vergeet niet te vermelden of je om 14.00 uur of 15.00 uur mee wilt doen.

Deventer schrijft brieven

Van medio september tot het eind van het jaar is er in de Bibliotheek Centrum, bij de ingang naar de Proosdij, een sfeervolle schrijfhoek ingericht. Hier kun je in alle rust een mooie brief schrijven.

De Bibliotheek Deventer organiseert het project 'Deventer schrijft brieven' samen met Alied van der Meer om in deze coronaperiode het schrijven van brieven onder de aandacht te brengen. We willen Deventenaren de kans geven om de fijne kneepjes van het brievenschrijven onder de knie te krijgen. Alied van der Meer is docent literair schrijven en eigenaar van tekstbureau de Tekstwinkel.