Foto-expositie Deventer Fotografen

'Mijn Deventer'
Foto: Gert de Vries

In de maand oktober is de expositie 'Mijn Deventer' te zien met foto's van leden van de Projectgroep Deventer Fotograferen.

Meerdere keren per jaar exposeren leden van de Projectgroep Deventer Fotografen hun werk in de Bibliotheek Colmschate. Tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek is hun werk te bezichtigen. Deze keer is het thema 'Mijn Deventer'.

Elk van de 5 fotografen laat een beeld van Deventer zien dat een grote indruk op hen heeft gemaakt. Zo ontstonden de volgende series:

Wil Kanis: “Op de Brink”. Deventer heeft prachtige gebouwen in het centrum, toch breng ik liever de mensen die er toeven in beeld.

Gert de Vries: Enkele foto’s, waarbij ik toevallig op het goede moment op de goede plek was in Deventer anders vast te leggen.

Otto Westra: Mijn Deventer vastgelegd in soms mooie en soms druilerige foto’s.

Johan Ysendorn: Deventer zoals mij dat verraste.

Pieter Leeflang: Wat een feest om tijdens het poëziefestival “het Deventer Tuinfeest” Nederlandse en Belgische dichters te kunnen beluisteren en te mogen fotograferen.