Foto-expositie

Tjeerd Postma
Foto: Tjeerd Postma

In de maand september is werk van gepassioneerd fotograaf Tjeerd Postma te zien in de Bibliotheek Colmschate.

De expositie vanTjeerd Postma vormt, in zijn eigen woorden, een fotografisch podium voor muzikanten die in de huidige tijd niet of nauwelijks kunnen optreden.

Tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek is zijn werk te bewonderen.

'Voor mij is fotografie een manier om een persoonlijk verhaal te vertellen; een verhaal van hoe ik de wereld waarneem. Ik wil datgene laten zien wat er voor mij uitspringt, wat mij persoonlijk raakt. Het gaat om het delen van mooie fragmenten en dagelijkse taferelen, in de hoop dat het beeld een ander even doet stilstaan, waarbij men zich verwondert, zich bijvoorbeeld afvraagt of het echt is of in scene is gezet. Ik wil met mijn foto’s het bijzondere in het algemene in beeld brengen."