Bakkie doen met een vluchteling

Wereldvluchtelingendag
Bakkie doen met een vluchteling

Zin om met vluchtelingen in gesprek te gaan? Op donderdag 20 juni, Wereldvluchtelingendag, kan dat in twee vestigingen van Bibliotheek Deventer.

Donderdag 20 juni is Wereldvluchtelingendag. Vluchtelingenwerk Nederland staat hier bij stil door vluchtelingen een kopje koffie aan te laten bieden aan voorbijgangers. Ze willen 'samen een bakkie doen'.

De Bibliotheek Deventer besteedt ook aandacht aan Wereldvluchtelingendag en aan deze actie. Bezoekers van de Bibliotheek Centrum en van Bibliotheek Keizerslanden kunnen vluchtelingen ontmoeten die koffie aanbieden en graag een praatje met je maken.

Er is op beide locaties ook een boekentafel met interessante boeken over het thema. In de bibliotheek aan de Stromarkt draait een digitale foto-expositie op het Marktplein. Hiermee hoopt Vluchtelingenwerk bij te dragen aan het creëren van draagvlak voor vluchtelingen in onze regio.
Iedereen is van harte welkom.

Lees meer over deze actie van Vluchtelingenwerk Nederland in 2018.