Documentaires over kunst

Dag van de Verbeelding
Documentaires over kunst Doorlopend worden documentaires getoond die elk op eigen wijze kunst laten zien.

Kunst kan sterk tot de verbeelding spreken. In Nederlandstalige documentaires zien we beeldend kunstenaars aan het werk, elk met hun eigen materiaal, techniek en werkwijze. Leef je in in hun werk, maak kennis met de wijze waarop verbeelding vorm krijgt. Je kunt de hele dag in- en uitlopen in de theaterzaal (houd daarbij rekening met andere kijkers).

Dag van de Verbeelding

Deze lezing is een van de activiteiten op de Dag van de Verbeelding. Op deze dag staat de hele bibliotheek bol van grote en kleine activiteiten in het teken van het maandthema Verbeelding. De toegang is gratis. Kom je op de fiets? Parkeer je fiets dan in de fietsenstalling aan het Lamme van Diezeplein, naast de bibliotheek, zodat de ingang van de bibliotheek voor iedereen toegankelijk blijft.