Dansvoorstelling: Create dance

Dag van de Verbeelding
Dansvoorstelling: Create dance

In een moderne hiphop dans wordt verbeeld hoe je in je eigen kracht kan komen.

Deze moderne hiphop choreografie gaat over het in je eigen kracht staan of komen. Wees trots op wie je bent, ongeacht waar je vandaan komt of wat anderen van je vinden. Iedereen is gelijk, iedereen is mens. Zelfs als dat soms pijnlijk of eenzaam is. Ook is de boodschap ‘vrijheid’! Wees vrij en voel je vrij om je te laten zien en horen, ook als je misschien in de minderheid bent.

Namen dansers: Roxan Berghuis, Joshua van Aken, Sonnie Mars, Charell Peters

Choreografie: Charell Peters

Meer informatie: www.createdance.nl

Dag van de Verbeelding

Deze voorstelling is een van de activiteiten op de Dag van de Verbeelding. Op deze dag staat de hele bibliotheek bol van grote en kleine activiteiten in het teken van het maandthema Verbeelding. De toegang is gratis. Kom je op de fiets? Parkeer je fiets dan in de fietsenstalling aan het Lamme van Diezeplein, naast de bibliotheek, zodat de ingang van de bibliotheek voor iedereen toegankelijk blijft.