Buitenaards!

Theatercollege van Govert Schilling (vanaf 8 jaar)
Buitenaards!

Wetenschapsjournalist Govert Schilling vertelt over de spectaculaire ontdekking van andere bewoonbare planeten in het heelal.

Is de aarde de enige planeet in het heelal waarop leven voorkomt? Die vraag is al eeuwen oud. Wetenschapsjournalist Govert Schilling vertelt over de allereerste ideeën over Marsbewoners, over de speurtocht naar leven in ons eigen zonnestelsel en over de spectaculaire ontdekking van andere bewoonbare planeten in het heelal. Kunnen we met toekomstige telescopen buitenaards leven ontdekken? Hoe zouden we kunnen communiceren met aliens? En kunnen we ooit bij elkaar op bezoek? Dit Theatercollege is voor kinderen vanaf 8 jaar, maar neem gerust je vader, moeder, opa, oma of je grote broer of zus mee, want dit college is voor iedereen gaaf!

Theatercolleges in de Bibliotheek

Geïnspireerd door DWDD University en in samenwerking met stichting Wesselings - van Breemen organiseert de Bibliotheek Deventer acht Theatercolleges. Het theater in de bibliotheek aan de Stromarkt wordt de collegezaal, waar deskundigen hun kennis en ideeën delen. De sprekers doen dat bevlogen, inspirerend, interactief en met humor, voor iedereen.

Kaartjes

• Tot 18 jaar: € 2,50