Vondsten uit de IJssel

Theatercollege
Vondsten uit de IJssel

Marieke van der Wal, projectleider Archeologie, vertelt het verhaal van de IJssel en de onverwachte grote en kleine vondsten uit de rivier.

De IJssel speelt een belangrijke rol voor Deventer, al eeuwenlang. In dit Theatercollege vertelt Marieke van der Wal het verhaal van de IJssel en de onverwachte grote en kleine vondsten uit de rivier. Marieke is projectleider Archeologie van de gemeente Deventer.

Voorafgaand aan het college kun je puzzelen als een echte archeoloog en gevonden scherven weer in elkaar zetten.

Theatercolleges in de Bibliotheek

Geïnspireerd door DWDD University en in samenwerking met stichting Wesselings - van Breemen organiseert de Bibliotheek Deventer acht Theatercolleges. Het theater in de bibliotheek aan de Stromarkt wordt de collegezaal, waar deskundigen hun kennis en ideeën delen. De sprekers doen dat bevlogen, inspirerend, interactief en met humor, voor iedereen.

Kaartjes

• 14 tot 18 jaar: € 2,50