Resultaten 1 - 10 van 36
OpenLab

Aan de slag met 3D-printer, vinyl plotter of lasersnijder

Iedere woensdagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur en iedere zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur is er OpenLab. Dan zijn er medewerkers van het Fablab aanwezig op het Innovatieplein om je te helpen met de apparaten.

OpenLab

Aan de slag met 3D-printer, vinyl plotter of lasersnijder

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is in de bibliotheek aanwezig om oude kinderboeken te repareren en tijdschrijften in te binden.

Mopperen met Moppereend

BoekStart inloopochtend

Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari tot en met 1 februari lezen we voor uit 'Moppereend'. We sluiten aan bij het Nationale Voorleesontbijt en daarom is er voor elk kind een lekker broodje.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Elke twee weken op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan.

Prentenboekenruilbeurs en voorlezen

In Bathmen en Colmschate

Is je kind toe aan andere prentenboeken? Kom die van jou dan ruilen in de Bibliotheek Colmschate en Bathmen. Op deze zaterdag tijdens de Nationale Voorleesdagen kun je ruilen met andere bezoekers, of je kunt een keuze maken uit de boeken die wij niet meer uitlenen.

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het inloopspreekuur Digihulp aan digitaal expert Erik Baaij.

KOP-festival

Kom een dag je brein verkennen

Vandaag zullen het Burgerweeshuis en de Bibliotheek Centrum met het KOP-festival bol staan van lezingen, discussies, demonstraties, workshops, activiteiten, testjes, theater en live muziek.

Moppereend en Bee-bot

Voorlezen bij het KOP-festival

Soms is je brein een beetje boos en loop je net als Moppereend met een donderwolkje rond. Herkenbaar voor kinderen en interessant om over te praten. Daarom past het voorlezen uit het Prentenboek van het jaar Moppereend ook perfect in het programma van het KOP-festival.