Resultaten 1 - 10 van 34

Jan Boersma
Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is twee keer per week in de bibliotheek aanwezig om oude en versleten kinderboeken te repareren.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal
Elke twee weken op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan.
Taalcafé

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Stuntelen met migratiebeleid

Tegenlicht Meet-up Deventer

Burgemeester Orlando van Palermo ontvangt asielzoekers met open armen. Hij keert zich daarmee tegen het landelijke beleid van de ‘tirannie van de verblijfsvergunning’ en zet de macht van zijn stad in om migranten te beschermen. Welke lessen kunnen wij van hem leren?

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.
Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het inloopspreekuur Digihulp aan digitaal expert Erik Baaij.
Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Boudewijn Betzema luistert naar je verhaal
Of je nu jong of oud bent, rijk of arm of man of vrouw - iedereen heeft een verhaal en iedereen kan wel eens een beetje troost gebruiken.