Resultaten 1 - 10 van 88
Tentoonstelling 'De wereld gaat open'

De tentoonstelling 'De wereld gaat open' is te zien in de Bibliotheek Centrum én de Athenaeumbibliotheek. Op beide locaties is een aantal unieke boeken uit de collectie van de Athenaeumbibliotheek te zien, waaronder (zak)atlassen, kaarten, reisbeschrijvingen en prenten.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Kom Nederlands oefenen bij de Bibliotheek. Elke week op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur ben je welkom bij het online Taalcafé.

Belastingspreekuur

De Bibliotheek Deventer biedt gratis hulp bij de digitale aangifte inkomstenbelasting 2020. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek.

BoekStart voorleesuurtje

Let op: geen inloop. We beginnen om 10.00 uur

We zijn weer gestart met de BoekStart voorleesuurtjes! In juli en augustus zal er op de woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 in de Bibliotheek Centrum aan kleine groepjes worden voorgelezen.

Geldfit Deventer

Spreekuur

Bij het wekelijkse spreekuur Geldfit Deventer kun je terecht met vragen over financiën en administratie.

Workshop maak je eigen tas

Zomerlezen

In het kader van Vakantielezen gaan we deze week op reis naar Dierenrijk. Hou je van lezen én van dieren? Maak dan je eigen boekentas met je lievelingsdier.

Workshop maak je eigen tas

Zomerlezen

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is op dinsdag- en donderdagochtend in de Bibliotheek Centrum om oude kinderboeken te repareren en tijdschrijften in te binden.

Zomervakantie film

Op reis naar Dierenrijk

Deze week reizen we met zijn allen naar Dierenrijk. In de film van vandaag maken we kennis met juf Josje die als superheld dieren redt.

Zomerlezen Filmvoorstelling

De Regenboogweek

Twee jonge cowboys voelen bij het schapenhoeden in het Wyoming van de jaren zestig zo'n sterke aantrekkingskracht voor elkaar, dat hun verdere leven erdoor wordt bepaald.