Resultaten 1 - 10 van 121
Foto-expositie Deventer Foto Kring

door Deventer Foto Kring

In september exposeren een aantal leden van de Deventer Fotokring hun werk in de Bibliotheek Colmschate met uiteenlopende thema's.

Expositie 'Vrienden voor het leven'

Van 21 september tot en met 20 december is de expositie 'Vrienden voor het leven' te bekijken in de Bibliotheek Centrum. In de Proosdij is een aantal unieke vriendenboekjes uit de collectie van de Athenaeumbibliotheek te zien.

Spreekuur Basisvaardigheden

Het spreekuur Basisvaardigheden is er voor iedereen die beter wil worden in de Nederlandse taal of meer handigheid wil krijgen op computer en internet.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Kom Nederlands oefenen bij de Bibliotheek. Elke week op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur ben je welkom bij het online Taalcafé.

Geldfit Deventer

Spreekuur

Bij het wekelijkse spreekuur Geldfit Deventer kun je terecht met vragen over financiën en administratie.

Het levende beeld

door Rob Smolder (COC)

In de derde reeks van lezingen over kunst spreekt Rob Smolders over en met beeldhouwers die het menselijk lichaam uitbeelden.

Verhalenverzamelaars gezocht

door Deventer Verhalen i.s.m. de Bibliotheek

Op zoek naar verhalen van gewone Deventenaren. Dat is de bedoeling van een nieuw project van erfgoedorganisatie Deventer Verhaal.

Digitaal Inloopspreekuur/hulp bij coronatoegangsbewijs

Heb je ondersteuning nodig bij het aanmaken van een coronatoegangsbewijs? Maak een afspraak met de ervaren vrijwilligers van Gilde Deventer/Seniorweb. Ook als je andere digitale vragen hebt.