Resultaten 1 - 10 van 58
Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het inloopspreekuur Digihulp aan digitaal expert Erik Baaij.

Foto van Charlotte Koloc

In de Bibliotheek Centrum

Op de Pak je plein!-dag kun je in de Bibliotheek Centrum kennis maken met ondernemers en organisaties uit de buurt.

NAH-café Deventer

Lotgenotencontact

NAH Café Deventer is een laagdrempelig trefpunt voor mensen van alle leeftijden met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is twee keer per week in de bibliotheek aanwezig om oude en versleten kinderboeken te repareren.

Jan Boersma

Publieke Renaissance: stedelijke culturen van publieke ruimte

Presentatie onderzoeksproject

De Athenaeumbibliotheek gaat de komende jaren meewerken aan het Europese onderzoeksproject ‘Publieke Renaissance: stedelijke culturen van publieke ruimte'. Op 29 augustus is er een presentatie over dit onderzoek naar het alledaagse gebruik van de publieke ruimte in vroegmoderne Europese steden.

NAH-café Deventer

Lotgenotencontact

Tegenlicht Meetup Deventer

Mijn bullshitbaan

Hoe belangrijk is het om plezier te hebben in je werk?