Resultaten 1 - 10 van 76
NAH-café Deventer

Lotgenotencontact

NAH Café Deventer is een laagdrempelig trefpunt voor mensen van alle leeftijden met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is twee keer per week in de bibliotheek aanwezig om oude en versleten kinderboeken te repareren.

Cursus 'Werken met de e-overheid'

Leren omgaan met DigiD

Versterk je digitale vaardigheden! In de cursus 'Werken met e-overheid' leer je werken met de websites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Cursus Klik & Tik

computercursus voor beginners

Wil je graag meer met de computer en internet doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is de computercursus Klik & Tik iets voor jou. We beginnen bij het begin en gaan dan stap voor stap verder.

Lezing: Vroegmoderne feestneuzen

Vrolijke cultuur in tekst en beeld

In deze gratis toegankelijke lezing vertellen twee onderzoeksters, Katell Lavéant en Rozanne Versendaal, over de feestelijke cultuur van de late middeleeuwen en vroegmoderne tijd.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Elke twee weken op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan.

Alzheimer

Informatie en Beleving

Op vrijdag 20 september is er in de Bibliotheek Centrum een middag met activiteiten voor iedereen die meer wil weten over (omgaan met) dementie. Dit in aanloop naar Wereld Alzheimerdag op 21 september 2019.

Dag voor de leden

Save the date!

Op zaterdag 21 september organiseert de Bibliotheek Deventer een dag speciaal voor haar leden. Een inspirerende dag vol actitviteiten in de Bibliotheek Centrum.

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het inloopspreekuur Digihulp aan digitaal expert Erik Baaij.