Resultaten 1 - 10 van 29
Right to, right now

Werkconferentie DEV&TER

Werkconferentie om de overheid uit te dagen? Dat kan! Maar hoe dan? Daar denken we samen met jou over na!

Ontspanning door kinderyoga

Open yogales voor kinderen

Op een speelse manier je kind kennis laten maken met kinderyoga? Veronique van Dam geeft op 19 juni een open yogales in de Bibliotheek Diepenveen voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun ouders.

Boekbeleving

Bang Mannetje

Kom gezellig naar het Speelplein in de Bibliotheek Centrum op woensdagmiddag. In de maand juni komt daar het boek 'Bang Mannetje' tot leven!

Bakkie doen met een vluchteling

Wereldvluchtelingendag

Zin om met vluchtelingen in gesprek te gaan? Op donderdag 20 juni, Wereldvluchtelingendag, kan dat in twee vestigingen van Bibliotheek Deventer.

Bakkie doen met een vluchteling

Wereldvluchtelingendag

Zin om met vluchtelingen in gesprek te gaan? Op donderdag 20 juni, Wereldvluchtelingendag, kan dat in twee vestigingen van de Bibliotheek Deventer.

Informatieavond Relatierecht

Informatieavond door een notaris over alles wat er bij een relatie en samenwonen komt kijken.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Elke twee weken op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan.

RobotLab

Bouw en programmeer een robot
Micro:bit? Scratch? MakeyMakey? Iedere maand kun je in het RobotLab ontdekken hoe je robotjes bouwt, programmeert en motortjes aansluit.
Boekbeleving

Bang Mannetje

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het inloopspreekuur Digihulp aan digitaal expert Erik Baaij.