Resultaten 1 - 10 van 38
Loket van Mogelijkheden

Studenten Sociaal Juridische Dienstverlening geven advies
Studenten Sociaal Juridische Dienstverlening van het Saxion zijn in samenwerking met de Gemeente Deventer het Loket van Mogelijkheden gestart. Het Loket van Mogelijkheden is er voor iedereen in Deventer die een idee of initiatief heeft en hier niet verder mee kan.
Boekbeleving

Gruffalo komt tot leven

Kom gezellig naar het Speelplein in de Bibliotheek Centrum op woensdagmiddag. In de maand mei komt de Gruffalo tot leven!

De weg van de kudde

door Leontine Kremers, paardencoach
In een intieme en interactieve lezing maakt systemisch paardencoach en schrijver Leontine Kremers voelbaar wat het betekent om onderdeel te zijn van een kudde.
Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal
Elke twee weken op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan.
Kledingruil

Palmen op de Noordpool

Neem één kledingstuk mee dat je zelf niet meer draagt en waar je graag een ander blij mee maakt. Wie weet met wat voor leuks je weer thuis komt! Gratis en zonder klimaatzorgen.

Informatiemarkt klimaatverandering

Palmen op de Noordpool

Wat kan je zelf doen om klimaatverandering tegen te gaan? Je ontdekt het op de informatiemarkt.

Filmcarrousel

Palmen op de Noordpool

Laat je in de huiskamerbioscoop verrassen en inspireren door korte filmpjes over duurzaamheid. De filmpjes duren hooguit vijf minuten en zijn stuk voor stuk informatief. De toegang is gratis.

RobotLab

Bouw en programmeer een robot
Micro:bit? Scratch? MakeyMakey? Iedere maand kun je in het RobotLab ontdekken hoe je robotjes bouwt, programmeert en motortjes aansluit.
Minicollege over klimaatverandering

Palmen op de Noordpool

Schrijver Marc ter Horst praat je in een mini-college razendsnel bij over klimaatverandering. Hoe zit het nou precies met de ijsberen, de overstromingen en de zonnepanelen?

Boekbeleving

Gruffalo komt tot leven