Resultaten 1 - 10 van 46
Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal
Elke twee weken op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan.

4 tot 12 jaar (Nederlands gesproken)

Het fantasierijke olifantje Horton woont in de bijzondere jungle van Nool. Op een dag hoort hij een noodkreet vanaf een klein pluisje dat door de lucht vliegt.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

De Boekbinder kan helaas op 30 april niet aanwezig zijn.

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is twee keer per week in de bibliotheek aanwezig om oude en versleten kinderboeken te repareren.

4 tot 12 jaar (Nederlands gesproken)

Meester Frans vertelt dat hij soms een kikker is. De kinderen denken dat hij een grapje maakt. Maar op een dag zit er kroos in zijn haar en zijn z'n kleren nat en gescheurd. Hij is aangevallen door een ooievaar, zegt hij.

Schrijfcafé

Thema "Groei"
Deze maand maken we in het Schrijfcafé een creatieve schrijfreis met het thema groei.

4 tot 12 jaar (Nederlands gesproken)

De 10-jarige vrienden Victor en Jakob halen graag kattenkwaad uit, maar zijn zelf bang voor pestkop Orla.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma
Stuntelen met migratiebeleid

Tegenlicht Meet-up Deventer

Burgemeester Orlando van Palermo ontvangt asielzoekers met open armen. Hij keert zich daarmee tegen het landelijke beleid van de ‘tirannie van de verblijfsvergunning’ en zet de macht van zijn stad in om migranten te beschermen. Welke lessen kunnen wij van hem leren?

4 tot 12 jaar (Nederlands gesproken)

Iwan is de slapjanus van de school en wordt daardoor veel gepest. Op een dag komt hij een oud vrouwtje tegen. Hij mag van haar een wens doen.

4 tot 12 jaar (Nederlands gesproken)

Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland. Toch hoopt hij met de hulp van drenkeling Robinson Crusoe de rest van de wereld te ontdekken.