Resultaten 1 - 10 van 116
Foto-expositie Deventer Foto Kring

door Deventer Foto Kring

In september exposeren een aantal leden van de Deventer Fotokring hun werk in de Bibliotheek Colmschate met uiteenlopende thema's.

Expositie 'Vrienden voor het leven'

Van 21 september tot en met 20 december is de expositie 'Vrienden voor het leven' te bekijken in de Bibliotheek Centrum. In de Proosdij is een aantal unieke vriendenboekjes uit de collectie van de Athenaeumbibliotheek te zien.

Verhalenverzamelaars gezocht

door Deventer Verhalen i.s.m. de Bibliotheek

Op zoek naar verhalen van gewone Deventenaren. Dat is de bedoeling van een nieuw project van erfgoedorganisatie Deventer Verhaal.

Digitaal Inloopspreekuur/hulp bij coronatoegangsbewijs

Heb je ondersteuning nodig bij het aanmaken van een coronatoegangsbewijs? Maak een afspraak met de ervaren vrijwilligers van Gilde Deventer/Seniorweb. Ook als je andere digitale vragen hebt.

Jordi Lammers door Lennart van Nieuwenhuijzen

Deventer Schrijft

Is schrijven jouw passie of wil je ontdekken of schrijven iets voor je is? Doe mee aan de inspirerende schrijfcursus Poëzie met Jordi Lammers!

Spreekuur Basisvaardigheden

Het spreekuur Basisvaardigheden is er voor iedereen die beter wil worden in de Nederlandse taal of meer handigheid wil krijgen op computer en internet.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer Fotokring

Kom Nederlands oefenen bij de Bibliotheek

De vele gezichten van dementie

Presentatie en Lezing

Dinsdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag. Op deze dag vragen we extra aandacht voor dementie. De vrijwilligers van Alzheimer Nederland kozen dit jaar het thema: De vele gezichten van dementie.

Dobbert: een dans van Base4Dance

door Base4Dance

Dobbert is een dans gebaseerd op het kinderboek 'Een dagje met druppeltje Dauw'.