Resultaten 1 - 10 van 142
Hulp bij regelzaken overheid

IDO inloopspreekuur

Lastig, die regelzaken van de overheid? We helpen je graag verder tijdens het spreekuur IDO (Informatiepunt Digitale Overheid) in Keizerslanden.

Inloopspreekuur Basisvaardigheden

Het spreekuur Basisvaardigheden is er voor iedereen die beter wil worden in de Nederlandse taal of meer handigheid wil krijgen op computer en internet.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is op dinsdag- en donderdagochtend in de Bibliotheek Centrum om oude kinderboeken te repareren en tijdschriften in te binden.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Kom Nederlands oefenen bij de Bibliotheek. Elke week op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur ben je welkom bij het online Taalcafé.

Hulp bij regelzaken overheid

IDO inloopspreekuur

BoekStart voorleesuurtje

inloopochtend

Kom samen met je kindje genieten van het BoekStart voorleesuurtje in onze Bibliotheek. Elke woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 in de Bibliotheek Centrum.

Geldfit Deventer

Spreekuur

Bij het wekelijkse spreekuur Geldfit Deventer kun je terecht met vragen over financiën en administratie.

Geldfit Deventer

Spreekuur