Resultaten 1 - 10 van 40
Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal
Elke twee weken op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan.
Kledingruil

Palmen op de Noordpool

Neem één kledingstuk mee dat je zelf niet meer draagt en waar je graag een ander blij mee maakt. Wie weet met wat voor leuks je weer thuis komt! Gratis en zonder klimaatzorgen.

 

Informatiemarkt klimaatverandering

Palmen op de Noordpool

Wat kan je zelf doen om klimaatverandering tegen te gaan? Je ontdekt het op de informatiemarkt. 

Filmcarrousel

Palmen op de Noordpool

Laat je in de huiskamerbioscoop verrassen en inspireren door korte filmpjes over duurzaamheid. De filmpjes duren hooguit vijf minuten en zijn stuk voor stuk informatief. De toegang is gratis.

Tasjes maken van paraplu's

Palmen op de Noordpool

Wil je leren hoe je van een kapotte paraplu een handig draagtasje maakt? Kom dan zaterdagmiddag 25 mei naar het Repair Café op het Innovatieplein. 

Win de titel ‘Klimaatexpert Deventer’

Palmen op de Noordpool

Heb jij een goed idee om klimaatverandering tegen te gaan? Schrijf het op en wie weet ben jij straks de Klimaatexpert van Deventer!

Gerecycled armbanden en T-shirt maken

Palmen op de Noordpool

In de knutselhoek op de eerste verdieping kan jong en oud aan de slag. Maak bijvoorbeeld van een stuk binnenband van een fiets tot een sierlijke of een stoere armband!

RobotLab

Bouw en programmeer een robot

Micro:bit? Scratch? MakeyMakey? Iedere maand kun je in het RobotLab ontdekken hoe je robotjes bouwt, programmeert en motortjes aansluit.

Minicollege over klimaatverandering

Palmen op de Noordpool

Schrijver Marc ter Horst praat je in een mini-college razendsnel bij over klimaatverandering. Hoe zit het nou precies met de ijsberen, de overstromingen en de zonnepanelen?

Boekbeleving

Gruffalo komt tot leven

Kom gezellig naar het Speelplein in de Bibliotheek Centrum op woensdagmiddag. In de maand mei komt de Gruffalo tot leven!