Resultaten 1 - 10 van 24
Handschriften uit Harderwijk

Dubbeltentoonstelling

In 2020 is het tweehonderd jaar geleden dat de collectie van de universiteit van Harderwijk naar Deventer verhuisde. Een deel van die boeken is te bewonderen tijdens de dubbeltentoonstelling ‘Handschriften uit Harderwijk’ in de Athenaeumbibliotheek en de Bibliotheek Centrum.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is op dinsdag- en donderdagochtend in de Bibliotheek Centrum om oude kinderboeken te repareren en tijdschrijften in te binden.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Geldfit Deventer

Spreekuur

Bij het wekelijkse spreekuur Geldfit Deventer kun je terecht met vragen over financiën en administratie.

Schrijfcafé

Met Petra Kremer

Schrijvend op weg naar ons hart, een pelgrimsreis op papier maken. Spreekt dit je aan? Kom dan naar de workshop van Petra Kramer en leer hoe je een Pantoum maakt, een Tibetaans gedicht.

Tegenlicht Meetup Deventer

Documentaire en debat 'Aan het front van de informatieoorlog'

Tegelijk met de corona-pandemie, maken we ook een infodemie door: de wereld wordt overspoeld door nepnieuws. Misschien wel de venijnigste variant daarvan: staatsgedreven desinformatie.

Portretfoto Nina Weijers door Iris Duvekot

Schrijfcursus Proza

Is schrijven jouw passie en ben je tussen de 18 en 35 jaar? Doe mee aan een van de drie inspirerende cursussen: Proza, Poëzie en Het podium op. Op 3 december start de cursus Proza met Nina Weijers.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Elke twee weken op vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal.

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het spreekuur Digihulp aan Erik Baaij.

Open Makersplaats

Aan de slag met apparaten, robotjes en computerprogramma's

Iedere zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur is de Makersplaats op het Innovatieplein open voor iedereen. Dan kun je aan de slag met de machines, robotjes of je kunt leren programmeren.