Resultaten 1 - 10 van 42

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Kom Nederlands oefenen bij de Bibliotheek. Het online Taalcafé is er nu tijdelijk ook op vrijdag van 10.30 - 11.30 uur. Je bent van harte welkom bij het online Taalcafé.

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het spreekuur Digihulp aan Erik Baaij.

Deventer Denkt Mee Festival

Online activiteit

Samen met de gemeente maakt de Bibliotheek Deventer zich zorgen over de groeiende ongelijkheid in de wereld. Tijdens het Deventer Denkt Mee Festival gaan wij met de Deventenaren in gesprek over de toekomst van Deventer. Een avondvullend programma, mede gepresenteerd door Özcan Akyol!

Onze man in Deventer

Deventer Denkt Mee | Radio uitzending

Als afsluiting van de Deventer Denkt Mee avond interviewt Özcan Akyol niemand minder dan Maarten van Rossum.

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Elke week op dinsdag van 19.30 - 20.30 uur ben je welkom bij het online Taalcafé.

Geldfit Deventer

Spreekuur

Bij het wekelijkse spreekuur Geldfit Deventer kun je terecht met vragen over financiën en administratie.

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Athenaeumbibliotheek minicollege

Tweestrijd Geert Grote | Deventer Boekenweek

De Athenaeumbibliotheek presenteert haar collectie in twee online minicolleges.

Taalsalon

De Taalsalon is speciaal voor vrouwen die samen met andere vrouwen de Nederlandse taal beter willen leren spreken en lezen.