Resultaten 1 - 10 van 47
Kunstkwartier: Eindeloos

Laat je verrassen!

Adempauze in de bibliotheek. Heb je even tijd of zoek je een moment van rust tussen de boeken midden in de stad?

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is in de bibliotheek aanwezig om oude kinderboeken te repareren en tijdschrijften in te binden.

NAH-café Deventer

Lotgenotencontact

NAH Café Deventer is een laagdrempelig trefpunt voor mensen van alle leeftijden met Niet Aangeboren Hersenletsel.

OpenLab

Aan de slag met 3D-printer, vinyl plotter of lasersnijder

Tijdens het OpenLab zijn er medewerkers aanwezig op het Innovatieplein om je te helpen met de apparaten.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Zinhangers maken

met de kunstenaars van Spatiebalk

Vereeuwig gratis je favoriete quote met onze lasersnijder!

Buitenaards!

Theatercollege van Govert Schilling (vanaf 8 jaar)

Wetenschapsjournalist Govert Schilling vertelt over de spectaculaire ontdekking van andere bewoonbare planeten in het heelal.

Buitenaards!

Theatercollege van Govert Schilling (vanaf 14 jaar)

Wetenschapsjournalist Govert Schilling vertelt over de speurtocht naar leven in ons eigen zonnestelsel.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Elke twee weken op vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan.

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het inloopspreekuur Digihulp aan digitaal expert Erik Baaij.