Resultaten 1 - 10 van 124
Foto-expositie Deventer Foto Kring

door Deventer Foto Kring

In september exposeren een aantal leden van de Deventer Fotokring hun werk in de Bibliotheek Colmschate met uiteenlopende thema's.

Spreekuur Basisvaardigheden

Het spreekuur Basisvaardigheden is er voor iedereen die beter wil worden in de Nederlandse taal of meer handigheid wil krijgen op computer en internet.

Online Taalcafé

Kom Nederlands oefenen bij de Bibliotheek. Om de week op vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur ben je welkom bij het online Taalcafé.

Workshop portret tekenen

door DAK-leden

De Deventer Amateaur Kunstenaars - DAK faciliteert, enthousiasmeert en stimuleert haar leden op het gebied van beeldende kunst. Onder professionele begeleiding komen uw creatieve uitingen nog meer uit de verf!

Expositie 'Vrienden voor het leven'

Van 21 september tot en met 20 december is de expositie 'Vrienden voor het leven' te bekijken in de Bibliotheek Centrum. In de Proosdij is een aantal unieke vriendenboekjes uit de collectie van de Athenaeumbibliotheek te zien.

Spreekuur Basisvaardigheden

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Kom Nederlands oefenen bij de Bibliotheek. Elke week op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur ben je welkom bij het online Taalcafé.

Geldfit Deventer

Spreekuur

Bij het wekelijkse spreekuur Geldfit Deventer kun je terecht met vragen over financiën en administratie.