Resultaten 1 - 10 van 136
Expositie 'Vrienden voor het leven'

Van 21 september tot en met 20 december is de expositie 'Vrienden voor het leven' te bekijken in de Bibliotheek Centrum. In de Proosdij is een aantal unieke vriendenboekjes uit de collectie van de Athenaeumbibliotheek te zien.

Boekbindcursus

UITVERKOCHT

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma leert je in deze vijfweekse basiscursus boeken inbinden en kleine reparaties aan boeken verrichten.
In het voorjaar van 2022 is er opnieuw een mogelijkheid voor deelname. Houd daarvoor de website in de gaten.

Spreekuur Basisvaardigheden

Het spreekuur Basisvaardigheden is er voor iedereen die beter wil worden in de Nederlandse taal of meer handigheid wil krijgen op computer en internet.

Boekbinder in de bibliotheek

Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma is op dinsdag- en donderdagochtend in de Bibliotheek Centrum om oude kinderboeken te repareren en tijdschrijften in te binden.

Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Samen oefenen we de Nederlandse taal

Kom Nederlands oefenen bij de Bibliotheek. Elke week op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur ben je welkom bij het online Taalcafé.

Deventer Toon

door Archeologie Deventer, Deventer Verhaal, Syndikaat

Hanzestad Deventer komt tot leven met Deventer Toon. Beleef de middeleeuwen, eind 14e eeuw, met een humoristisch en historisch stripverhaal, een archeologische expositie, een stadswandeling en een middeleeuws festival.

Geldfit Deventer

Spreekuur

Bij het wekelijkse spreekuur Geldfit Deventer kun je terecht met vragen over financiën en administratie.

BoekStart voorleesuurtje

inloopochtend

Kom samen met je kindje genieten van het BoekStart voorleesuurtje in onze Bibliotheek. Elke woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 in de Bibliotheek Centrum.

Geldfit Deventer

Spreekuur

Ischa den Blanken

Deventer Schrijft

Is schrijven jouw passie en ben je tussen de 18 en 35 jaar? Doe mee aan de inspirerende schrijfcursus 'Het podium op' met Ischa den Blanken!