Resultaten 1 - 10 van 17
Foto: Tjeerd Postma

Tjeerd Postma

In de maand september is werk van gepassioneerd fotograaf Tjeerd Postma te zien in de Bibliotheek Colmschate.

Handschriften uit Harderwijk

Dubbeltentoonstelling

In 2020 is het precies tweehonderd jaar geleden dat de collectie van de universiteit van Harderwijk naar Deventer verhuisde. Tweehonderd jaar na de overdracht is een deel van de boeken nu opnieuw te bewonderen tijdens de dubbeltentoonstelling ‘Handschriften uit Harderwijk’ in de Athenaeumbibliotheek en de Bibliotheek Centrum.

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het spreekuur Digihulp aan Erik Baaij.

Arabische kalligrafie

door Mohamed Badenjki

De Syrische kalligraaf Mohamed Badenjki komt naar Deventer en geeft een workshop over de kunst van de Arabische kalligrafie. Je gaat ook zelf aan de slag met kalligraferen.

Open Makersplaats

Aan de slag met apparaten, robotjes en computerprogramma's

Iedere zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur is de Makersplaats op het Innovatieplein open voor iedereen. Dan kun je aan de slag met de machines, robotjes of je kunt leren programmeren.

Keizerslanden viert Burendag

Ken je buur!

Op zaterdag 26 september viert de wijk Keizerslanden Burendag in de Bibliotheek Keizerslanden. Het thema is 'Ken je buur'.

Deventer schrijft brieven

Met Alied van der Meer

Lieve allemaal,

Schrijf een brief in de bibliotheek!

Stadsflora van Deventer

Lezing en stadswandeling

Op zoek naar typisch Deventer plantensoorten: lezing met aansluitend een stadswandeling onder leiding van Ton Denters en Gerrit Hendriksen.

Foto: Ronnie Dankelman

De droom van Sempeta

De foto-expositie ‘De droom van Sempeta’ in de Bibliotheek Keizerslanden laat zien hoe het Liliane Fonds kinderen met een handicap steunt bij het verwezenlijken van hun droom.

Boekbindcursus

door Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma leert je in deze vijfweekse basiscursus boeken inbinden en kleine reparaties aan boeken verrichten.