Resultaten 1 - 10 van 31
Boekbeleving

Gruffalo komt tot leven

Kom gezellig naar het Speelplein in de Bibliotheek Centrum op woensdagmiddag. In de maand mei komt de Gruffalo tot leven!

Foto: beeldend kunstenaar Marianne de Bakker en schrijfster Alied van der Meer

Adempauze in de bibliotheek

Heb je even tijd of zoek je een moment van rust tussen de boeken middenin de stad? Beeldend kunstenaar Marianne de Bakker en schrijfster Alied van der Meer creëren een prettige plek in de bibliotheek waar je je eigen kunstkwartiertje kunt beleven.

Spreekuur Digihulp

Stel je vragen aan digitaal expert Erik Baaij.
Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het inloopspreekuur Digihulp aan digitaal expert Erik Baaij.
Foto: Charlotte Koloc / Deventer FotoKring

Boudewijn Betzema luistert naar je verhaal
Of je nu jong of oud bent, rijk of arm of man of vrouw - iedereen heeft een verhaal en iedereen kan wel eens een beetje troost gebruiken.
Schrijfcafé

Iedere eerste woensdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek aan de Stromarkt.

Loket van Mogelijkheden

Studenten Sociaal Juridische Dienstverlening geven advies
Studenten Sociaal Juridische Dienstverlening van het Saxion zijn in samenwerking met de Gemeente Deventer het Loket van Mogelijkheden gestart. Het Loket van Mogelijkheden is er voor iedereen in Deventer die een idee of initiatief heeft en hier niet verder mee kan.
Ontspanning door kinderyoga

Open yogales voor kinderen

Op een speelse manier je kind kennis laten maken met kinderyoga? Veronique van Dam geeft een open yogales op het Marktplein in de Bibliotheek Centrum voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun ouders.

Boekbeleving

Klein bang mannetje

Kom gezellig naar het Speelplein in de Bibliotheek Centrum op woensdagmiddag. In de maand juni is het thema 'klein, bang mannetje'.

Goddelijke LHBT

Tweede Jos Wijnhovenlezing

Jos Wijnhoven was antiquaar, kenner van (oude) boeken, kunst en cultuur, gedreven organisator en liefdevol mens.

Met deze jaarlijks terugkerende lezing delen we Jos’ passie voor schrijvers, schrijven, kunst en cultuur. Dit keer is het thema van de lezing: Goddelijke LHBT.

Boekproeverij

Proef van het grote aanbod aan boeken, films en muziek dat je een spannend uurtje lezen of kijken op kan leveren.