Resultaten 1 - 10 van 53
Kunstkwartier

Laat je verrassen!

Adempauze in de bibliotheek. Heb je even tijd of zoek je een moment van rust tussen de boeken midden in de stad?

Spelletjesmiddag

georganiseerd door Speel-o-theek De Speelakker

Kom gezellig naar de Bibliotheek Colmschate in de herfstvakantie om leuke spelletjes te spelen!

OpenLab

Aan de slag met 3D-printer, vinyl plotter of lasersnijder

Iedere woensdagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur en iedere zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur is er OpenLab. Dan zijn er medewerkers van het Fablab aanwezig op het Innovatieplein om je te helpen met de apparaten.

Boekbindcursus

door Jan Boersma

Boekbinder-aan-huis Jan Boersma leert u in deze vijfweekse basiscursus boeken inbinden en kleine reparaties aan boeken verrichten.

Herfstvakantiefilms voor kinderen: Meral en haar muis

4 tot 12 jaar (Nederlands gesproken)

Meral neemt haar muis mee op schoolkamp. Tijdens een tocht in het bos wordt hij door een uil opgegeten. Samen met haar vrienden gaat ze op zoek naar de uilenbal met de botjes.

Afgebeelde schilderij is van Gerry Dispa

In de vakantie lekker schilderen

Kom je ook schilderen in de Bibliotheek Keizerslanden?

Beerputtenspel en archeologisch puzzelen

Archeologen in de dop

Ga als een echte archeoloog op zoek naar bijzondere vondsten en zet de scherven weer in elkaar.

OpenLab

Aan de slag met 3D-printer, vinyl plotter of lasersnijder

Iedere zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur en iedere woensdagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur is er OpenLab. Dan zijn er medewerkers van het Fablab aanwezig op het Innovatieplein om je te helpen met de apparaten.