Resultaten BiebPanel gebruikersonderzoek 2014-2

Onderzoek 2 - 2014: Vindbaarheid en presentatie

Deze rapportage gaat over het onderzoek Vindbaarheid en presentatie en heeft plaatsgevonden van 6 juni t/m 2 juli 2014. Tijdens dit onderzoek is voor het eerst een foto-opdracht ingezet onder de panelleden en de resultaten hiervan zijn terug te vinden in het rapport.

Hieronder vindt u een samenvatting van de resultaten van het Deventer Biebpanel. Daarna een schematische weergave van de landelijke resultaten. Bij "Resultaten en actiepunten" volgt een korte uitleg waarom wij gekozen hebben voor een andere presentatie en inrichting.

Resultaten voor Deventer

2014-2 onepager

Landelijke resultaten

2014-2 infographic

Lees het volledige rapport (PDF-bestand)

Aan de slag met de resultaten
Naar aanleiding van de uitkomsten van de BiebPanel-onderzoeken stelt de Bibliotheek Deventer verbeterplannen op.
Lees de actiepunten voortgekomen uit onderzoek 2 (2014), vindbaarheid en presentatie, (PDF-bestand)

Eerdere rapporten
Volledig rapport Biebpanelonderzoek 2014-1: tarieven en leenvoorwaarden (PDF-bestand)
Volledig rapport Biebpanelonderzoek 2013-4: imago van de bibliotheek  (PDF-bestand)