Deelnemer BiebPanel wint jaarabonnement

Eenmaal per jaar maakt één van de deelnemers van BiebPanel kans op een prijs. Voor 2014 ging het om een gratis jaarabonnement voor de Bibliotheek Deventer. Winnaar was mevrouw Nagelkerke. Op symbolische wijze via een bos bloemen kreeg ze haar abonnenment uit handen van Conny Tool van de bibliotheek (op de foto rechts).

winnaar 2014Mevrouw Nagelkerke was blij verrast met de prijs. Ze is al jarenlang lid van de bibliotheek en, samen met haar man die een partnerpas heeft, is ze trouwe bezoeker van de bibliotheek aan de Brink. Ze is een kritisch lid van het panel en door haar deelname kan ze haar mening kwijt over de bibliotheek, wat ze als prettig ervaart. Als de kleinkinderen komen logeren neemt ze die ook mee naar de bibliotheek, "want je kunt niet vroeg genoeg beginnen met lezen".

Leden van het BiebPanel vullen vier keer per jaar per e-mail een online vragenlijst in. Het voorziet bibliotheken van actuele klantinformatie op allerlei voor de bibliotheek relevante gebieden. Met ruim 20.000 leden is het nu al één van de grootste klantenpanels van Nederland.

Bibliotheekgebruikers die interesse hebben om Biebpanel-lid te worden kunnen zich opgeven via de site www.biebpanel.nl